Založba Forum Media - e-Ravnatelj

Prijavite se v svoj račun

Prijavite se v svoj račun

Uporabniško ime *
Geslo *
Zapomi si me

Info

Avtorica je leta 1988 diplomirala iz poslovnih financ, leta 1992 je pridobila naziv magistra znanosti na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, leta 2015 pa je doktorirala na Fakulteti za management v Kopru.

Zaposlena je bila v gospodarstvu (Mariborska livarna, Cestno podjetje Maribor) in v bančništvu (Probanka), kjer je bila vodja in kasneje direktorica področja za računovodstvo, ekonomiko in finance. Od leta 2003 je samostojna podjetnica, ki se ukvarja z izobraževanjem, strokovnim svetovanjem pravnim osebam, piše strokovne in znanstvene članke, z referati sodeluje na domačih in mednarodnih strokovnih ter znanstvenih konferencah, izvaja samostojne strokovne seminarje in delavnice za podjetja. Z GZS v projektu Infopika sodeluje kot strokovnjakinja za finančno, računovodsko in davčno področje, ki je namenjeno kot pomoč malih in srednje velikim podjetjem. Piše strokovne članke in praktične odgovore za različne revije, ki so izdane v Sloveniji. Njena glavna značilnost je, da na svojih predavanjih in v strokovnih člankih povezuje teorijo s prakso. Vpisana je v katalog podjetniških svetovalcev, ki ga je izdala Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije.

V letu 2005 je s strani Ministrstva za šolstvo in šport pridobila Odločbo za status zasebne višje predavateljice. Imenovana je za višjo predavateljico in nosilko predmetov v višjih strokovnih šolah v programih Poslovni sekretar, Komercialist, Računovodja, in sicer za predmete: Računovodstvo in finančno poslovanje, Osnove računovodstva, Osnove poslovnih financ, Stroškovno računovodstvo, Finančno računovodstvo, Računovodstvo za samostojne podjetnike in Insolvenčni postopki. Je članica komisije, ki je pripravila katalog znanj za višjo strokovno šolo za program Računovodja in sodeluje v komisiji, ki pripravlja prenovo višje šolskih strokovnih ekonomskih programov za računovodje. Je nosilka premetov Računovodstvo in Managament na fakultetah.

Sodeluje in predstavlja znanstvene in strokovne referate s področja računovodstva, davkov in poslovnih financ na različnih strokovnih in znanstvenih konferencah. Izdala je že nekaj samostojnih knjig, priročnikov ter znanstvenih ter strokovnih člankov.

Založba Forum Media d.o.o.

Prešernova ulica 1, 2000 Maribor

E-pošta: info@zfm.si
Telefon: 02 250 18 00

Tukaj smo za vas!
Pon. – čet.: 08.00 – 16.00, pet.: 08.00 – 15.00

Založba Forum Media je del skupine
FORUM MEDIA GROUP

Predstavitev portala

Prednosti

Priročnik računovodski praktikum je edinstven pripomoček za računovodje, ki vam omogoča, da do ključnih informacij dostopate kjerkoli in kadarkoli. Najdete jih v priročniku računovodski praktikum v tiskani obliki in na spletnem portalu Računovodski praktikum. Naročniki digitalne izdaje pa na spletnem portalu dodatno dostopate še do digitalne izdaje priročnika. Obsežne vsebine vam omogočajo stalno informiranost, poznavanje novosti in pregled nad zakonskimi zahtevami.

Strokovna urednica

dr. Lidija Robnik, univ. dipl. ekon.

Avtorica je leta 1988 diplomirala iz poslovnih financ, leta 1992 je pridobila naziv magistra znanosti na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, leta 2015 pa je doktorirala na Fakulteti za management v Kopru ...

Navodila za uporabo

Naročite se na novice

smaller font reset font larger font