Založba Forum Media - e-Ravnatelj

Prijavite se v svoj račun

Prijavite se v svoj račun

Uporabniško ime *
Geslo *
Zapomi si me

Javni razpisi

Družba Vihar, d. o. o., se je prijavila na javni razpis, ki ga je objavilo Ministrstvo RS za finance. Namen razpisa je subven-cioniranje obrestne mere (60 odstotkov) za najeta dolgoročna posojila (8 let), ki so najeta za nabavo opreme. Nabavna vrednost opreme je 90.000 evrov 22-odstotnega DDV.

Družba Zajček, d. d., se je prijavila na javni razpis, ki ga je objavilo Ministrstvo RS za gospodarstvo. Namen razpisa je subvencioniranje nabave opreme za raziskave in razvoj v vrednosti 70 odstotkov brez vključenega 22-odstotnega DDV. Nabavna vrednost opreme je 120.000 evrov brez vključenega 22-odstotnega DDV, odvisni stroški prevoza so 25.000 evrov brez 22-odstotnega DDV.

Brezplačni elektronski potni nalogi

obracun potnih stroskov m

Registriranim uporabnikom so na razpolago brezplačni elektronski obrazci za potne naloge.

Založba Forum Media d.o.o.

Prešernova ulica 1, 2000 Maribor

E-pošta: info@zfm.si
Telefon: 02 250 18 00

Tukaj smo za vas!
Pon. – čet.: 08.00 – 16.00, pet.: 08.00 – 15.00

Založba Forum Media je del skupine
FORUM MEDIA GROUP

Predstavitev portala

Prednosti

Priročnik računovodski praktikum je edinstven pripomoček za računovodje, ki vam omogoča, da do ključnih informacij dostopate kjerkoli in kadarkoli. Najdete jih v priročniku računovodski praktikum v tiskani obliki in na spletnem portalu Računovodski praktikum. Naročniki digitalne izdaje pa na spletnem portalu dodatno dostopate še do digitalne izdaje priročnika. Obsežne vsebine vam omogočajo stalno informiranost, poznavanje novosti in pregled nad zakonskimi zahtevami.

Strokovna urednica

dr. Lidija Robnik, univ. dipl. ekon.

Avtorica je leta 1988 diplomirala iz poslovnih financ, leta 1992 je pridobila naziv magistra znanosti na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, leta 2015 pa je doktorirala na Fakulteti za management v Kopru ...

Navodila za uporabo

Naročite se na novice

smaller font reset font larger font