Založba Forum Media - e-Ravnatelj

Prijavite se v svoj račun

Prijavite se v svoj račun

Uporabniško ime *
Geslo *
Zapomi si me

Knjiženja popisnih razlik

Popisna komisija v zavodu za zdravstveno varstvo (določen uporabnik enotnega kontnega načrta) ugotavlja s primerjanjem dejanskega in knjigovodskega stanja primanjkljaj stola. Uradno nedokazani primanjkljaj opreme se šteje za obdavčen promet, če je zavezanec za DDV zanj uveljavil odbitek vstopnega DDV v celoti ali deloma.

Ob popisu je popisna komisija na občini ugotovila primanjkljaj mize.

Krajevna skupnost je zaračunala storitev v vrednosti 600 € in 20 % DDV. Zaradi neizterljivosti terjatve od dolžnika v celoti se del terjatve ob delnem plačilu odpiše. Delni odpis terjatve v vrednosti 350 €.

Ob popisu je popisna komisija ugotovila, da je oprema neuporabna, in predlagala, da se proda za staro železo. Strošek amortizacije se pokriva v breme prihodkov.

Brezplačni elektronski potni nalogi

obracun potnih stroskov m

Registriranim uporabnikom so na razpolago brezplačni elektronski obrazci za potne naloge.

Založba Forum Media d.o.o.

Prešernova ulica 1, 2000 Maribor

E-pošta: info@zfm.si
Telefon: 02 250 18 00

Tukaj smo za vas!
Pon. – čet.: 08.00 – 16.00, pet.: 08.00 – 15.00

Založba Forum Media je del skupine
FORUM MEDIA GROUP

Predstavitev portala

Prednosti

Priročnik računovodski praktikum je edinstven pripomoček za računovodje, ki vam omogoča, da do ključnih informacij dostopate kjerkoli in kadarkoli. Najdete jih v priročniku računovodski praktikum v tiskani obliki in na spletnem portalu Računovodski praktikum. Naročniki digitalne izdaje pa na spletnem portalu dodatno dostopate še do digitalne izdaje priročnika. Obsežne vsebine vam omogočajo stalno informiranost, poznavanje novosti in pregled nad zakonskimi zahtevami.

Strokovna urednica

dr. Lidija Robnik, univ. dipl. ekon.

Avtorica je leta 1988 diplomirala iz poslovnih financ, leta 1992 je pridobila naziv magistra znanosti na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, leta 2015 pa je doktorirala na Fakulteti za management v Kopru ...

Navodila za uporabo

Naročite se na novice

smaller font reset font larger font