Založba Forum Media - e-Ravnatelj

Prijavite se v svoj račun

Prijavite se v svoj račun

Uporabniško ime *
Geslo *
Zapomi si me

Stroški storitev

Obračun po študentski napotnici v vrednosti 400 evrov.

Obračun prispevkov za študenta

400 evrov x 15,5 odstotka za pokojninsko in invalidsko zavarovanje = 62 evrov (odšteje se od bruto vrednosti in študent si plačuje zavarovalno osnovo).

Vrednost mesečne pogodbe za začasno in občasno delo znaša 250 evrov.

Poslovnemu partnerju, ki je slovenski državljan, smo plačali nočitev v vrednosti 110,00 evra. Od njega smo pridobili davčno številko ter obračunali in plačali akontacijo dohodnine. Izpolnili in oddali smo obrazec REK-2.

Samostojni podjetnik je najel zunanjega strokovnjaka za prevod garancijskega lista. Oseba je zavarovana, pogodbena vrednost znaša 1.500 evrov.

Samostojni podjetnik je najel zunanjega strokovnjaka za prevod garancijskega lista. Oseba ni zavarovana, pogodbena vrednost znaša 1.500 evrov.

Samostojni podjetnik je najel zunanjega strokovnjaka za pomoč pri izvedbi letnega popisa sredstev in obveznosti do virov sredstev (inventura). Oseba ni zavarovana, pogodbena vrednost znaša 1.500 evrov.

Samostojni podjetnik je najel zunanjega strokovnjaka za pomoč pri izvedbi letnega popisa sredstev in obveznosti do virov sredstev (inventura). Oseba je zavarovana, pogodbena vrednost znaša 1.500 evrov.

Samostojni podjetnik je s fizično osebo sklenil podjemno pogodbo za popravilo peči za centralno kurjavo. Za storitev se dogovorita, da bo samostojni podjetnik plačal fizični osebi po podjemni pogodbi 300,00 € neto.

Samostojni podjetnik je prejel račun za najem razstavnega prostora na sejmu za pol leta v vrednosti 6.000 evrov brez vključenega 22-odstotnega DDV. Račun je plačal v celoti in ga mesečno razmejuje (aktivna časovna razmejitev).

Samostojni podjetnik prejme račun za popravilo računalnika. Znesek računa je 366 €, skupaj z 22 % DDV. Samostojni podjetnik račun plača v gotovini.

Brezplačni elektronski potni nalogi

obracun potnih stroskov m

Registriranim uporabnikom so na razpolago brezplačni elektronski obrazci za potne naloge.

Založba Forum Media d.o.o.

Prešernova ulica 1, 2000 Maribor

E-pošta: info@zfm.si
Telefon: 02 250 18 00

Tukaj smo za vas!
Pon. – čet.: 08.00 – 16.00, pet.: 08.00 – 15.00

Založba Forum Media je del skupine
FORUM MEDIA GROUP

Predstavitev portala

Prednosti

Priročnik računovodski praktikum je edinstven pripomoček za računovodje, ki vam omogoča, da do ključnih informacij dostopate kjerkoli in kadarkoli. Najdete jih v priročniku računovodski praktikum v tiskani obliki in na spletnem portalu Računovodski praktikum. Naročniki digitalne izdaje pa na spletnem portalu dodatno dostopate še do digitalne izdaje priročnika. Obsežne vsebine vam omogočajo stalno informiranost, poznavanje novosti in pregled nad zakonskimi zahtevami.

Strokovna urednica

dr. Lidija Robnik, univ. dipl. ekon.

Avtorica je leta 1988 diplomirala iz poslovnih financ, leta 1992 je pridobila naziv magistra znanosti na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, leta 2015 pa je doktorirala na Fakulteti za management v Kopru ...

Navodila za uporabo

Naročite se na novice

smaller font reset font larger font